Are you old enough
to drink alcoholic beverages?
Questo sito utilizza cookie tecnici, di profilazione e di marketing, anche di terze parti, per inviarti pubblicità e servizi in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o alcuni cookie. Entrando dichiari di essere d'accordo con i nostri Termini e Condizioni, la nostra Privacy Policy e la nostra Cookie Policy.
en
MENU Close

Rose

Decorate with rose petals

cocktail


Bitter Zest


Created by the Italian mixologist Daniele Dalla Pola, this refined and seducing cocktail mixes the delicate tastes of grapefruit, rose petals and rhubarb with the unmistakable notes of the Nonino bitter.

Ingredients


1,5 cl Amaro Nonino Quintessentia®
1,5 cl Martini Gold
0,5 cl Gin infused with rose petals
2,5 cl fresh pink grapefruit juice
1 dash of Rhubarb bitter,
Brooklyn Hemispherical Bitters

How to


Put all the ingredients into a shaker and add ice cubes and crushed ice. Shake vigorously for 20 seconds, double strain in a cocktail glass.
Vaporize and flame with absinthe before serving.