Are you old enough
to drink alcoholic beverages?
Questo sito utilizza cookie tecnici, di profilazione e di marketing, anche di terze parti, per inviarti pubblicità e servizi in linea con le tue preferenze. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o alcuni cookie. Entrando dichiari di essere d'accordo con i nostri Termini e Condizioni, la nostra Privacy Policy e la nostra Cookie Policy.
en
MENU Close

Spring of mint

Sprig of mint and cucumber

cocktail


The Star City Aperitivo


Kevin Diedrich- American Bartender of the year 2018 – with L’Aperitivo Nonino BotanicalDrinkthe vegan aperitif with only natural ingredients  – creates “The Star City Aperitivo”. Fresh, light and summery, this cocktail is perfect to be tasted on the beach with a nice fresh dish or to toast with friends.

Ingredients


1.5 cl. L'Aperitivo Nonino BotanicalDrink 1.5 cl. gin 0.5 cl. simple syrup 1 cl. lemon juice 4-5 leaves of mint top of cucumber/watermelon soda

How to


Put L’Aperitivo Nonino BotanicalDrink in a mixer with all the ingredients and ice, shake with a strainer and pour in a high tumbler filled with ice. Add a top of watermelon or cucumber soda and garnish with a slice of cucumber and a sprig of mint.